Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü çalışanlarına yönelik "Etkili İletişim Semineri” düzenlendi.

 

VASKİ çalışanlarının daha etkin hizmet verebilmeleri için düzenlenen eğitim, VASKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi. Van Ticaret Borsası’nın toplantı salonunda düzenlenen seminere VASKİ daire başkanları ve personeli katıldı. Seminer öncesi bur konuşma yapan VASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Sevil Ersan Altuni, "VASKİ'nin her çalışanı kurum içerisinde ve halkımıza hizmet verme gayreti içerisindeyken iletişim önem arz etmektedir. Bu gibi eğitim seminerleri sonunda, VASKİ’ye gelen halkımızla iyi iletişim sağlayarak hizmet etmiş olacağız. En iyi hizmetin doğru bir şekilde halkımıza sunmakla yükümlü olan biz VASKİ çalışanları, bu işi başarıncaya kadar bu tür hizmet içi eğitimlerimize devam edeceğiz." Dedi.

 

“İNSANLAR KARŞI KARŞIYA GELDİĞİ AN İLETİŞİM BAŞLAR”

İnsanlara yatırım yapmanın güzel bir duygu olduğunu belirten Cahit Maaç ise, “Bütün çalışanlarını hizmet içi eğitime davet ettikleri için Büyükşehir Belediyesi ve VASKİ yöneticilerini kutluyorum. Personellerine kıymet vermemiş olsalardı böyle bir eğitim verilmez ve katılmazlardı. Personellerini seviyor ve yetiştiriyorlar. İletişim, insanlarla olan bir diyalogdur. İletişim olmadan hiç bir şey olmaz. İnsanlar karşı karşıya geldiği an iletişim başlar. Seminer sonunda kızgın öfkeli bir insanımızın öfke ve kızgınlığını alma teknikleri öğrenilecek. Vatandaş belediyeden hizmet bekler, hizmet vermek için görev yapan yöneticilerimiz bu eğitim sonrası farklı yön alarak yaptıkları işi daha iyi şekilde yapmış olacak. Büyükşehir Belediyesi ve VASKİ yöneticilerini insana vermiş oldukları değer ve geleceğe yaptıkları bu yatırım için kutluyorum." Şeklinde konuştu.

 

Bir gün sürecek olan Etkili İletişim Semineri’nde etkin iletişimin önemi, kurum içi iletişim, beden dili, ekip çalışması, etkin zaman kullanımı, vatandaşla doğru iletişim ve kişisel özelliklerin renklerle kodlanması gibi temel konular üzerinde durulacak. 

Editör: TE Bilisim