HABER MERKEZİ: Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı, ‘Anneler Günü’ münasebetiyle bir dizi etkinlik yaptı. Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdülhekim Karabıyık ve parti teşkilatı kentin en yaşlı annesi olan 122 yaşındaki Emine nineyi ziyaret etti.

Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, anneler gününe özel bir dizi etkinlikler yapıldığını ve özellikle kentin en yaşlı annesi olan 122 yaşındaki Emine ninenin anneler gününde unutmadıklarını, ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi kendisine takdim ettiklerini kaydetti. 

KARABIYIK: ENGELLİLERİMİZ UNUTULMADI

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdülhekim Karabıyık, Ayrıca kentin çeşitli mahallelerinde ev ziyaretleri yapılarak birçok kamu kurumlarında çalışan annenin yanı sıra bayan esnafın da iş yerlerinde ziyaret ettiklerini kendilerine çeşitli hediyeler takdim ederek Anneler Gününü kutladıkları ifade ederek sözleri şöyle sürdürdü: “Ülkemiz nüfusunun %12,29’u engelli kabul edilmektedir. İlimizde faaliyet gösteren tüm engelli dernek başkanlarımız aranılarak engelliler günü vesilesi ile sorun ve sıkıntıları dinledik ayrıca çözüm önerilini konuştuk. Bütün engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine birken daha selam ve saygılarımı iletiyorum”

“BU HASTALIĞINI HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ”

İl Başkanı Karabıyık, son olarak şunları kaydetti: “Özellikle İpekyolu ilçesinin Ortanca mahallesinde düzenlenen taziye münasebetiyle Van’ımız da çok az görülen COVİD-19 vaka sayımız maalesef artmış bulunmaktadır. Demek ki basit bir ihmal virüsün tekrar başa dönme riskini doğurabiliyormuş. Asla olmasını arzu etmeyeceğimiz ikinci bir dalganın sonuçları telafi edilmez bedellere sebebiyet verebilir. Hemşerilerimizin zorunlu olmadıkça evde kalarak bu COVID-19 hastalığını hep birlikte yeneceğiz. Ülkemizde ve İlimizde insanlarımızın maske ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli sıkıntılar yaşandığı herkesçe bilinmektedir. Gelecek Partisi olarak Maske ihtiyacının duyulduğu ilk günden itibaren Genel Merkezimiz tarafından İl Başkanlığımıza gönderilen maskeleri belli periyodik zamanlarda teşkilat mensuplarımızla birlikte ihtiyaç duyulan her yerde vatandaşlarımıza dağıttık ve dağıtmaya da devam ediyoruz”

  
 

Editör: TE Bilisim