Lokman Hekim Van Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Asım Hanaz, bölge halkının ihtiyacı olan ve hastanede eksik bulunan nöroloji hizmetinin verilmeye başlandığını bildirdi.

 

Başhekim Hanaz, nöroloji branşı eksikliğini Uzm. Dr. Cevdet Şahin ile giderdiklerini ifade ederek, “Amacımız, halkımıza nitelikli ve kaliteli sağlık hizmetini tüm branşlarda sağlamaktır. Bu amaçla eksik branşlarımızı tamamlıyoruz. Yakın zamanda özel hastanede hiç olmayan diş kliniğini kurduk. Halkımızdan çok güzel geri dönüşler aldık. İnsanlar sıra beklemeden dertlerini rahatça dile getirebildiklerini ve çözüm bulabildiklerini anlatıyor. Ayrıca tüm tedavi yöntemlerine il dışına çıkmadan çok daha rahat ulaşarak tedavi olabildikleri için mutlu olduklarını iletiyorlar.” Dedi.

 

Nöroloji branşında Van ve bölge halkına şifa dağıtmayı planladıklarını dile getiren Hanaz şöyle konuştu: “Günümüzde en çok karşımıza çıkan rahatsızlıklardan migren, parkinson, epilepsi, yürüme ve denge bozuklukları, felç ve baş dönmeleri gibi rahatsızlıkları, MR, BT, EEG ve EMG gibi çeşitli tanısal yöntemler kullanılarak tedavi etmeyi hedefliyoruz. Hayat Hastanesi olarak hizmet kalitemizi daha da iyileştirerek halkımıza hakkettiği sağlık hizmetini sunmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim