Kahve Diyarı’nın açılışına Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Kültür ve Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ, Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Salman Toprak ve vatandaşlar katıldı.

ÖZDAMAR: TÜM ŞUBELER ARASINDA İLK BEŞTEYİZ

Açılışın ardından bir konuşma yapan Kahve Diyarı Van Şube işletme sahibi Erhan Özdamar, “Bugün bizler için önemli bir gün. Türkiye’nin sayılı değerleri hayatı, bir başarı hikayesine konu olabilecek Kahve Diyarı’nın 120’nci şubesini Van’a açmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan 8 yıl önce ilk şubesini İzmir’de açan Kahve Diyarı, şuanda 135 şubesiyle Türkiye genelinde hizmet veriyor. Resmi açılışını bugün gerçekleştirdiğimiz Van Kahve Diyarı, yaklaşık 2 aydır siz değerli Vanlıların hizmetinde. Vanlıların yakın ilgisi ve desteği sayesinde bu kadar kısa süre içinde tüm şubeler arasında ilk 5 arasında bulunuyoruz. Kahve Diyarı içinde Plus şube olma özelliği taşıyan şubemiz, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle örnek teşkil ediyor” dedi.

“KAHVE DİYARI VAN İÇİN ARTI BİR DEĞERDİR”

52 kişinin çalıştığı şubede, yaklaşık 200 adet sıcak-soğuk yiyecek ve içecek çeşidi ile Van halkına hizmet sunduklarını dile getiren Özdamar şöyle devam etti: “ Bize 2 milyon TL’nin üstünde bir rakama mal olan Van Kahve Diyarı şubemizde, sıcak-soğuk yiyecek ve içecek çeşidi, şuan itibariyle 200’ü geçmiş durumda. 52 kişiyle hizmet verdiğimiz şubemizin Van için artı bir değer olduğunu düşünüyor ve hizmet alanında yeni yatırımlara kapı açacağı inancını taşıyoruz. Bu yatırım Van’a kazandırılmasında en büyük pay sahibi Kahve Diyarı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emrullah İşlek’tir. Hayatı bir başarı hikayesine konu olabilecek İşlek, tecrübesi, zekası ve nezaketiyle bizler için hem örnek bir işadamı hem de örnek bir ağabeydir. İnşallah Kahve Diyarı’nın Van’a yaptığı yatırım, bu yatırım ile sınırlı kalmayacak. Van Denizi etrafında daha büyük bir yatırımla zincirine yeni bir halka daha eklenecek. Bizi bu önemli günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlara bir kez daha teşekkür ediyor, bu yatırımın Van’a ve bizlere hayırlar getirmesini diliyorum.”


Erol CANSEVER - Şehrivan

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu köşe yazısı/haberin tüm hakları Şehrivan Gazetesi'ne aittir. Bu içeriğin kaynak gösterilmeden yayınlanamaz, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin/yazının bir bölümü aktif link verilerek kullanılabilir.

Editör: TE Bilisim