ŞEHRİVAN HABER- Çakırtaş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Çakırtaş, Şehrivan Gazetesi ile yaptığı anlaşmada Şehrivan okurlarına danışmanlık ve komisyon ücreti indirimi uygulanacağı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde Şehrivan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yunus Emre Aykaç’ı ziyaret eden Çakırtaş Emlak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Çakırtaş, Şehrivan okurlarına danışmanlık ve komisyon ücreti indirimi uygulanacağı müjdesi verildi.

Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Çakırtaş burada yaptığı açıklamada, “İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş. olarak anlaşmalı kurumlar faaliyetlerimize bir yenisini daha ekledik ve Şehrivan Medya Grubu ile şirketimiz arasında 19.11.2019 tarihinde 1. ve 2. şubemiz ile yapılan görüşmeler neticesinde Şehrivan Medya A.Ş'nin abonelerine emlak danışmanlık ve komisyon ücreti indirimli uygulanacaktır. İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş. olarak uzman danışman ekibimizle, araç filomuzla, çağrı merkezimizle, sosyal medya danışmanı, hukuk danışmanımızla güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı ile sadece Van'da değil Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı, Iğdır gibi bölgeye hitap eden anlayışımızla haftanın her günü hizmet vermektedir.” İfadelerine yer verdi.

“HEDEFİMİZ 4 ŞUBE AÇMAK”

Çakırtaş açıklamasının devamında “İlhami Çakırtaş Emlak A.Ş olarak 2. şubemizi de açtık. Birinci şubemiz Cumhuriyet Caddesi Eski Vali konağı Akdamar iş merkezi 2. kat no:7 ve şimdi ikinci şubemizi de açtık o da Adliye karşısı Trend plaza 4. kattadır. Tabiki hedefimiz Van'da 4 şube açmaktır inşallah bunu da gerçekleştiririz. Gayrimenkul alım satım ve emlak danışmanlık hizmetlerinde tüm vatandaşlarımızı ofisimize gelmelerini bir kahvemizi içip tanışmaya davet ediyorum. Ben Şehrivan Medya Grubu ile yapılan bu anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum nazik davranışlarından dolayı Yunus Emre Aykaç beye teşekkür ediyorum ve tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilisim