ŞEHRİVAN ÖZEL: ERDAL ERBAŞ / HAKİM İNALÖZ - Van’ın önemli hastanelerinden bir tanesi olan Ağız ve Diş Hastanesi’nde hayata geçirilen çalışmaların vatandaşların daha rahat bir şekilde sağlık hizmeti almasına olanak sağlıyor.

 

Van’ın en gözde ve önemli hastanelerinden bir tanesi olan Ağız ve Diş Hastanesi, sağlık alanında yapılan çalışmaların yanı sıra vatandaşın sıra beklerken ya da işlemlerini beklerken oturabilecekleri, rahat edebilecekleri çalışmalar içinde harekete geçti. Hastanede vatandaşlarla sağlık hizmeti alırken, çocuklarında sıkılmamaları için hastane içinde çocuk oyun gurubu kuruldu. Hastane Yöneticisi Özkan Arak, tüm çalışmaları vatandaşa daha sağlıklı ve rahat hizmet vermek için yaptıklarını söyledi.

 

 

HASTANEDE ÇOCUK OYUN GRUBU

Ercişli İşadamı Çağrı Silahtaroğlu, baba Kadri Silahtaroğlu adına hastane içinde çocuk oyun gurubu kurdu. Hastaneye gelen vatandaşlarla işlemler ve hastalıkları ile ilgilenirken çocuklarda çocuk oyun gurubunda oyun oynayarak zaman geçiriyor. Çocuklar için tasarlanan oyun gurubunda yer alan oyuncaklar, çocukların keyifli zaman geçirmesine olanak sağlıyor. Hastane Müdürü İmadettin Çiçek yapılan çocuk oyun grubu için İşadamı Çağrı Silahtaroğlu’na teşekkür etti. Vatandaşlarda hastaneden kurulan çocuk oyun grubu için hastane yönetimine teşekkür etti.

 

 

İPEKYOLU’NDAN GÜZEL BİR HİZMET

Hastane Müdürü İmadettin Çiçek ve diğer hastane yetkilileri tarafından yapılan çalışma kapsamında ayrıca hastanenin arkasında bulunan boş alan yine çocuk oyun parkı, dinlenme alanı, çardaki ve oturaklar yapıldı. Hastane yetkililerinin çabaları ile İpekyolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ile hastaneye gelen vatandaşlar bu alanda yine oturup zaman geçirirken, çocuklarda oyun alanında eğleniyor. Çalışma için İpekyolu Belediyesine teşekkür eden Hastane Yöneticisi Arak, tüm çalışmaları vatandaşa daha sağlıklı ve rahat hizmet vermek için yaptıklarını söyledi.

 

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

Dinlenme alanlarında sıra bekleyen ya da işleminin bitmesini bekleyen vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan oldukça memnun. Vatandaşlar çardaklarda otururken, çocukları ise oyun alanında eğlenerek, ailelerinin hastane işlemlerinin bitmesini bekliyor. Vanlılar bu çalışmadan dolayı başta hastane yönetimi olmak üzere İpekyolu Belediyesine teşekkür etti.

 

Fotoğraflar için tıklayın

Editör: TE Bilisim