Seyrantepe Mahallesinde daha önceleri döşenen kanalizasyon hatları evlerin altında kalınca eski hatlar iptal edilereks180 metrelik yeni hat yapımına başlandı.

VASKİ Genel Müdür Yardımcısı İhsan Geylan ve beraberinde ki teknik kadro ile çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Kanalizasyon Dairesi Başkanlığınca yürütülen ve halen devam eden kanalizasyon hat yapımı çalışmalarını inceleyen Geylan, çalışanlarla sohbet ederek, emekleri için teşekkür etti. Bu arada Karşıyaka Mahallesinde kanalizasyon hattının tıkanmasını gideren basınç aracı çalışmalarını da bir süre takip eden Geylan, ekiplerin başarısını kutladı.

Şemsibey Mahallesi Kalepost Mevkiinde uzun yıllardır talep edilen 235 metrelik kanalizasyon hattı yapımı gerçekleştirildi.

Seyrantepe Mahallesinde ise evlerin altında kalan kanalizasyon hattının 180 metrelik bölümü değiştirilerek yola alındı. Fırat Mahallesinde de 120 metrelik yeni hat yapılarak sıkıntı giderildi. Çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Bazı hatların ömrünü doldurması ve ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle değişimi gerçekleşirken, bazı sokaklara da yeni kanalizasyon hat bağlantıları yapılıyor.

Editör: TE Bilisim