ŞEHİRVAN ÖZEL - Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili hazırlıklar sürüyor. Aday adayları yeni dönemde talip olduğu belediyeler için projeler üretirken mevcut belediyeler ve belediye başkanları ise yatıkları hizmetleri paylaşarak adından söz ettiriyor.

Ak Parti'nin Van'da büyükşehir ve ilçeleri almak için yoğun çaba harcadığı süreçte halihazırda Ak Parti ile yönetilen belediyeler ise hizmetleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Van'da birçok ilçede elektrik kesintisi olacak! İşte o ilçeler... Van'da birçok ilçede elektrik kesintisi olacak! İşte o ilçeler...

Görev süresi boyunca adından en çok söz ettiren belediye başkanlarından birisi olan Hayrullah Tanış da Gürpınar ilçesi için yaptıkları ile konuşulurken Gürpınar Belediyesi şu ana vatandaşların kadar alışık olmadığı bir içerik paylaştı. Kentin sınırları en büyük ilçesinde önemli hizmetler yaparak ilçe halkının sempatisini kazanan Tanış'ın ilçeye yaptıkları hizmetler son dönemlerin en önemli rep şarkılarından birisi olan Blok3'ün "Babalar sözünü tutar" sözleri ile paylaşıldı.

Belediyenin kurumsal sitesinden paylaşılan videoyu alıntılayan Başkan Hayrullah Tanış ise "Walla ben yaptım" diyerek yeniden paylaştı. Tanış'ın o paylaşımına kısa sürede beğeni yağarken vatandaşlar da onlarca yorum yaptı.

İşte Gürpınar Belediyesi tarafından yapılan o paylaşım:

Kaynak: VEYSEL İZGİ/ŞEHRİVAN ÖZEL