BİK: 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı! BİK: 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı!

Kış mevsimi öncesi ilçe genelinde hummalı bir çalışma sergileyen belediye ekipleri, yol yapım çalışmaları kapsamında Parmakkapı Mahallesinde BSK asfalt serim çalışmasını tamamladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, çalışanlara kolaylıklar dileyerek teknik ekipten bilgi aldı. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tanış, “Son iki ay içesinde özellikle asfalt konusunda ekiplerimiz ciddi bir çalışma sergiledi. Mahalle ve mezra yollarımızı ihtiyaç ve imkân dahilinde gerek parke gerekse de asfalt çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Belediye öz kaynağımızla gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar sayesinde vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtarıyoruz. Ekiplerimiz bugün de yaklaşık 1 kilometrelik Parmakkapı Mahallemizin yolunu asfaltla kapladı. Mahallemize ve tüm Gürpınarımıza hayırlı olsun” dedi.

Meclis Üyesi Cafer Yoğun da Hayrullah Tanış başkanlığında, Gürpınar Belediyesinin büyük çalışmalara imza attığını söyledi.

Yapılan yol sayesinde ilçe merkezine ulaşımın daha kısa ve konforlu olacağını belirten Yoğun, “Vatandaşlarımız bu hizmetten çok memnun. Bu yol insanımıza adeta can suyu oldu. Gerek 2019 yılında Hayrullah Başkanımız döneminde yapılan mahalle içi yollar gerek diğer yatırımlar sayesinde Parmakkapı Mahallemize 50 yılda yapılmayan iş 5 yılda yapıldı. Allah kendilerinden razı olsun“ dedi.

Mahalle Muhtarı Rıza Aydın da belediyenin hem kamusal hem de bireysel anlamda her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi.

Yolun asfaltlanması için mahalle heyeti ile birlikte Başkan Tanış’ı ziyaret ettiklerini hatırlatan Aydın, “Başkanımızı geçtiğimiz aylarda köy heyetimizle birlikte ziyaret ettik ve talebimizi ilettik. Sağ olsunlar bizleri kırmadı ve çalışmayı programına aldı ve bugünde yapıldı. Sadece bu değil taziye evimizin demirbaş ihtiyaçları, camimizin halısı, arazi yollarımız, mahalle içi yollarımız hepsi yapıldı. Su sıkıntımız vardı kendilerinin sorumluluğunda olmamasına rağmen çözüme kavuşturdu. Belediyemiz, her vatandaşımıza dokunmaya, imkan dahilinde iş makinalarıyla yardımcı oluyor. Gerçekten mahallemizin yıllardır özlemle beklediği çalışmalar tek tek yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Tüm bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Hayrullah Tanış’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ