Ak Parti'de eski milletvekilleri ilgili kriz sürüyor. Partide önce Hüseyin Çelik'in çözüm süreci ile ilgili flaş açıklamaları, Bülent Arınç'ın ise flaş açıklamalarından sonra başlayan tartışmalar sürüyor. Bir anda gündeme bomba gibi düşen açıklamalardan sonra Van eski milletvekili Hüseyin Çelik Ak Partililerin de tepkilerini alırken başbakanın yeni danışmanlarının atanmasıyla yeni bir tartışma başladı. İddiaya göre AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, aralarında Hüseyin Çelik'in de aralarında bulunduğu dört kişinin görevine son verdi.


Hüseyin Çelik, bugün öğle saatlerinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümete yönelik eleştirileri nedeniyle hükümete yakın medyanın hedefi olan AK Parti kurucularından, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Twitter'dan yaptığı açıklamayı paylaşmıştı. Başbakanlık danışmanlıklarda değişikilkler yapılırken iddiaya göre Hüseyin Çelik'in görevine de son verildi. Daha önce bu görevi yürüten Hüseyin Çelik ile birlikte Akif Gülle,Halide İncekara ve Güldal Akşit'in görevleri sona ermiş oldu.
 

HEDEFTEKİ İKİ İSİM TWİTLEŞTİ...


Hüseyin Çelik, bugün öğle saatlerinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümete yönelik eleştirileri nedeniyle hükümete yakın medyanın eleştirilerine hedef olan AKP kurucularından, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Twitter'dan yaptığı açıklamayı paylaşmıştı. Ali İhsan Arslan'ın oğlu Mücahit Arslan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a en yakın isimlerden biri olarak biliniyor.
 

ÇELİK "GÖREVDEN ALINMADIM" DEDİ

Çıkan haberler üzerine Hüseyin Çelik kendisine ait twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada "Ak Parti Gn. Bşk. Başdanışmanlığından alındığımı iddia edenlere: BEN 15 GÜN ÖNCE GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE İSTİFA DİLEKÇESİ VEREREK AYRILDIM" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim