Van’da yıllardır hizmete veren Moss Erkek Kuaförü yeni yerinde Vanlılara hizmete vermeye devam edecek.

 

Vanlı vatandaşların ilk tercihi arasında yer alan ve Van’da yıllardır hizmet veren Moss Erkek Kuaförü yeni yerinden Vanlıların hizmetine açıldı. Nezih ve vatandaşların daha rahat bir şekilde tıraş olması için yeni yere taşındıklarını ifade eden Moss Erkek Kuaförü yetkilisi Turan İkbal, yeni yerlerinde daha iyi hizmet vereceklerini söyledi.

 

İkbal yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi: “Ben yıllardır Van’da kuaförlük hizmeti veriyorum. Bir zamanlarda başka bir kuaför salonun da sadece çalışan olarak kuaförlük hizmeti veriyordum. Ardından kendi iş yerimi açtım. Deprem döneminde de Van’da kaldım ve vatandaşlara hizmet vermeye devam ettim. Önceki işyerim küçük ve çok kullanışlı değil. O işyerimi devir ettikten sonra yeni yer tutma kararı aldım.”

 

Yeni işyeriyle ilgili de konuşan İkbal, “Yeni yerimizde yine insanlara hizmet vereceğiz. Bu iş yerimiz daha büyük ve ferah. Ayrıca tıraş olan insanlarımız işyerimizin ikinci katında dinlenebilirler. Şu anki iş yerimizi 3 kattan oluşuyor. İnsanlar tıraş olmaya geldiklerinde rahat etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni yerimizdeki tüm mobilya ve eşyalarımızı yeni aldık. Bunların hepsi il dışından geldi. Biz işimizde kalite isteyen ve insanlara güzel hizmet veremeye çalışan bir işyeriyiz. Bu yüzden en iyi malzemeleri ve sağlık açısında sakıncası olmayan kozmetik ürünleri kullanıyoruz.” Dedi.

 

İkbal son olarak Moss Erkek Kuaföründe 4 elemanın istihdam edildiğini ve ayrıca oğluyla birlikte çalıştırdığı gençleri meslek sahip ettiğini dile getirdi.

 


ŞEHRİVAN GÜNCEL: ERDAL ERBAŞ

FOTOĞRAF: VEYSEL İZGİ

Editör: TE Bilisim