Eylül'ün başında gerçekleşen talep toplama sonrası halka arza giren ebebek hisse fiyatı 46.50 lira olarak belirlenmişti. Ünlü Menkul Değerler, ebebek Mağazacılık’ın halka arzına ilişkin sonuçları KAP’ta paylaştı. İşlemlerin ardından ebebek'ten halka arza giren bireysel yatırımcıya 5-6 lot arası pay düştü.

ÇALIŞANLAR İSYAN ETTİ

Ebebek'in halka arzında hisse alan birçok kişi, patron gibi mağazaları gezerek kendi çapında denetim yapmaya başladı. Mağazaları gezenler sosyal medya platformu TikTok üzerinden video paylaşırken, ebebek çalışanları ise bu duruma isyan etti.

Türkiye, İsrail ile olan tüm ticari ilişkilerini durdurdu! Türkiye, İsrail ile olan tüm ticari ilişkilerini durdurdu!

"BİZLERİ MÜDÜRE İSPİYONLUYORLAR"

Bir ebebek çalışanı, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Halka arzdan sonra her gün birileri gelip mağazada çalışıp çalışmadığımızı müdürlere bildiriyorlar. Rafları düzeltip, işleyişi kontrol edenler var"

GIPTA DA HALKA ARZ OLUYOR

Öte yandan Türkiye'de yaklaşık 40 yıldır hizmetlerini sürdüren GIPTA Ofis Kırtasiye de 6-7-8 Eylül 2023 tarihleri arasında talep toplayacak. Yatırımcıların yoğun ilgisine mazhar olan GIPTA, Ankara ve Karadeniz Bölgesi'ndeki fabrikalarında üretime ara vermeden devam ediyor.

GIPTA HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi şirketinin GIPTA halka arzında katılacak olan yatırımcılara dağıtılacak lot sayısı aşağıdaki gibidir:

500 bin katılım olursa 56 Lot (1170 TL)

1 milyon katılım olursa 28 Lot (585 TL)

1.2 milyon katılım olursa 23 Lot (480 TL)

1.4 milyon katılım olursa 20 Lot (418 TL)

1.6 milyon katılım olursa 17 Lot (355 TL)

1.8 milyon katılım olursa 15 Lot (313 TL)

2 milyon katılım olursa 14 Lot (292 TL)

Editör: Şaban Beyazsaç