İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinde art arda yaşanan istifalarla ilgili açıklama yaptı.

Seçim Hazırlıkları ve İstişare Toplantısında konuşan Akşener, kendisi ve oğlunun hesapları hakkındaki iddialara tepki gösterdi. Akşener, "Ne benim, ne oğlumun, ne gelinimin, ne eşimin bunlarla bir ilgisi yok. İspat edemeyen şerefsiz oğlu şerefsizdir. İspat ederlerse de zaten ben bu politikayı bırakıyorum" dedi. 

İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu hakkında da konuşan Akşener, şunları söyledi: 

"Partimizde 8 kişi farklı aralıklarla istifa etti. Demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu. Ben asla istifa edip giden arkadaşlarımız hakkında onları incitecek tek cümle etmedim. Biz hiçbir zaman kavgaya girmedik. Genel olarak da giden her arkadaş da bizi HDP'yle eşgüdümlü hale getirerek gitti.

Bunlar sürecek dün olduğu gibi olacak. Bazılarının yaptığı siyasi dolandırıcılıktır.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, yarın Romanya'ya gidecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, yarın Romanya'ya gidecek

İstifa edip AK Parti'ye geçen vekile sormuştum 'Neden bize geldiniz?' diye. Nebi Hatipoğlu 4 gün sonra AK Parti'ye geçti. Erdoğan bunları görmüyor mu acaba? 

Hiçbir genel başkan giden arkadaşları için 'Defolsunlar' demez. Giden arkadaşlarımızın hepsi için ayrı ayrı üzüldüm ama Allah bizi korumuş. Şimdi gidip bir kurban keseceğim."

Editör: Necmettin Dursun