Yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeybatı kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Trakya ile Çanakkale ve İstanbul çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken İstanbul dahil 37 il için beklenen haberi verdi. Hava bugün yurt genelinde güneşli ve sıcak, yarından sonra ise sıcaklıklar 5 dereceye kadar düşecek ve yağmur yüzünü gösterecek. Sabah ve gece saatlerinde batı, iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusu yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

VAN 16°C

Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM 15°C

Parçalı ve az bulutlu

KARS 15°C

Parçalı ve az bulutlu

MALATYA 19°C

Az bulutlu

Bakan Ali Yerlikaya duyurdu: Van ve 18 ilde dev operasyon! Bakan Ali Yerlikaya duyurdu: Van ve 18 ilde dev operasyon!

BUGÜNDEN SONRA YAĞMUR VAR

Meteoroloji, yurt genelinde havanın bugün güneşli ve sıcak olacağını açıkladı. Ancak yağmurun, yarın Marmara ve Karadeniz Bölgesi’ne gelmesi bekleniyor. Böylelikle sağanakla birlikte hava sıcaklığı 5 dereceye kadar düşecek.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin (5-8 derece) üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın ise, genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Editör: Necmettin Dursun