Türkiye'de kavurucu yaz sıcakları yerini soğuk havalara bırakmaya başladı.

Soğuk havaların başlamasıyla birlikte birçok bölgede başlayan yağışlar hayatı olumsuz etkiledi.

Öte yandan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaz sıcaklığı hakim.

Sıcak havalar düşerken kent turist akınına uğramaya devam ediyor.

Bir iş cinayeti daha! İnşaatın 6’ncı katından düşen kalıp ustası hayatını kaybetti! Bir iş cinayeti daha! İnşaatın 6’ncı katından düşen kalıp ustası hayatını kaybetti!

Hava sıcaklığı 30 derece

Okulların açılmasının ardından birçok turizm bölgesinde sahiller yabancı turistlere kaldı.

Hava sıcaklığının 30 derece deniz suyu sıcaklığının ise 28 derece civarında seyrettiği Muğla Marmaris'te hafta sonu plajlar yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Vatandaşlar güneşlendi

Bazı vatandaşlar bir yandan güneşlenip diğer yandan da denizin keyfini çıkarırken bazıları da deniz paraşütü ile Marmaris'in mavi suları üzerinde seyretmenin tadını çıkardılar.

"Keyfi anlatamayacak kadar güzel"

Hafta sonunu geçirmek üzere ailece İzmir'den Marmaris'e geldiklerini belirten yerli turistlerden Vedat Küçükgökçe, Marmaris'in keyfinin anlatılamayacak kadar güzel olduğunu ifade etti.

"Güneşlenip yanmaya çalışıyoruz"

İçmeler'de deniz suyu sıcaklığının yaz aylarını aratmadığını ve ülkede soğuklar etkisini göstermesine rağmen Marmaris'te 28 derece sıcaklığa sahip deniz suyunda keyif yaptıklarını belirterek, "Bugün 7 Ekim olmasına rağmen hala denizdeyiz, hala güneşlenip yanmaya çalışıyoruz. Marmaris deniziyle, kumuyla genel olarak çok keyifli" diye konuştu.

Editör: Şaban Beyazsaç