Son dakika! MEB yeni müfredat modelinin detaylarını açıkladı! Son dakika! MEB yeni müfredat modelinin detaylarını açıkladı!

2023-2024 eğitim-öğretim döneminin başındaki bugünlerde Rektör Şevli ve kendisine eşlik eden Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Kayri, Prof. Dr. Cemil Göya ile birlikte kampüs, Alle Yolu, Şehit Polis Halil Hamuryen Yemekhanesi gibi alanları dolaşarak öğrenciler ile sohbet etti.

Öğrencilerin üniversite aidiyetini güçlendirmek, talep ve önerilerini dinleyerek çözüm bulmak adına sık sık bir araya gelinmesi gerektiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli, öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi. Rektör Şevli duygu ve düşüncelerini; “Derslerinize odaklanmanız ve başarılı olmanız bizleri için çok önemli ve kıymetlidir. Ama bunları yaparken maviyle yeşilin ahenkle uyum sağladığı eşsiz Van Gölü kıyısındaki kampüsümüzün de tadını çıkarmanızı istiyoruz. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde bilimsel, akademik faaliyetlerin yanı sıra çok sayıda kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler de mevcuttur. Bu etkinliklerimizde de mutlaka sizleri görmek istiyoruz. Sadece akademik değil kültürel ve sanatsal olarak da Üniversitemizin avantajlarınızı değerlendirmeniz sizler için büyük bir kazanım olacaktır. Bunun yanında vücut sağlığınızı da unutmamanızı ve bu kapsamda sportif etkinliklere katılım sağlamanızı istiyoruz” sözleriyle dile getirdi.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ