İstanbul Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU'nun düzenlediği istişare toplantısının ardından Van’a dönerek, ayağının tozuyla Edremit Belediye Meclis Üyeleri ile tanışma  yemeğinde bir araya gelen Edremit Belediye Başkan Adayı Av.İsmail SAY, "Hep birlikte el ele, omuz omuza vererek gönül belediyeciliği anlayışıyla 31 Martakşamı bu zaferi en güzel şekilde taçlandıracağız" dedi.



Tanışma yemeğine Ak Parti Edremit ilçe Başkanı Savaş Nurullah KIYLIK, Ak Parti Edremit ilçe belediye başkan adayı Av.İsmail SAY, ilçe teşkilatı ve Encümen adayları katıldı. 



"Edremit'i hep birlikte kalkındıracağız."



Başkan adayı SAY, yemekte yaptığı konuşmada Encümen adayları ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Bugün bir birinden değerli siz Encümen adayları ile tanışmak görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Bu anlamda sizlerle birlikte meşakkatli bir yola girmiş olduk. Edremit İlçemizde yaşayan halkımıza hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak mücadele edeceğiz.  İlçemize en güzel hizmetleri vereceğimize inancım tam ve bugün itibariyle  sahada birlik, beraberlik içinde olalım ve zafere hep birlikte ulaşalım dedi. 



 

"Halka hizmet Hak’ka hizmettir." 



Hak’kın rızasını kazanmanın, halka hizmetten geçtiğini ifade eden SAY, "Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bir topluluğa, bir millete, halka hizmetin en önemli ve birinci penceresi belediyecilik ve hizmetlerdir. Onun için biz de böyle zorlu bir göreve hep beraber talip olduk ve hep beraber kazanacağız" dedi. 



Birlik ve beraberlik havasının hakim olduğu tanışma yemeğinin ardından hatıra fotoğrafı çekimi yapılarak program sona erdi.

“Seçim Büromuzun Açılışına Davet”

Av. İSMAİL SAY son olarak 27 Şubat Perşembe (yarın) günü saat 17:00’de İpekyolu caddesi üzerinde bulunan ilçe seçim ofisi açılışını Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit GÜL beyefendinin katılımlarıyla  gerçekleştireceklerini de ifade eden Say, büyük bir coşku içinde yapacağımız seçim ofisimizin açılışını yarın kısmet olursa yapacağız.

Bu açılışta göstereceğimiz birliktelik aynı zamanda Edremit sınırları içerisinde bulunan her mahalleye yayılarak devam edecektir.

Büyük bir coşku ve şölen havasında gerçekleşecek olan açılışımıza tüm halkımız davetlidir dedi.

Editör: TE Bilisim