Birçok ilçede seçim bürosu açılışını tamamlayan AK Parti dün Bahçesaray seçim bürosunun açılışında halkla buluştu. Açılışta ilçenin önceki milletvekili Gülşen Orhan ile yeni vekil adayı Nahide Hakan ilçede coşkuyla karşılandı. Halef ile selefin beraber katıldığı açılış töreninde Bahçesaray’da Ak Parti’ye büyük ilgi gösterilirken Hakan ilçe halkına; “Hastane gelir, okul gelir, yol gelir. Bunlar hepsi gelmeye de devam edecek. Ama gelin bu barış sürecine sahip çıkalım. Gelin bu süreci tamamlamak için bir kez daha AK Parti diyelim.” Şeklinde konuştu.

 

AK Parti Van ilçelerinde seçim bürosu açılışlarını gerçekleştirip halkla buluşmaya devam ederken dün Bahçesaray’a çıkarma yaptı. Bahçesaray’ın önceki dönem adayı Van milletvekili Gülşen Orhan’ın da katıldığı seçim bürosu açılışına katılım diğer ilçelere nazaran büyük olurken, halkın ilgisi de büyük oldu. AK Parti Van İl Başkanı ile Birlikte milletvekili adayları Faruk Alpaslan, Hamdullah Şevli, Nizamettin Ağar, Yakup Aladağ ve Bahçesaray adayı Nahide Hakan katıldı. Seçim bürosu açılışı öncesi seçim otobüsü üzerinden halka seslenen adaylar 7 Haziran seçimlerine dair değerlendirmeler yaptı. Bahçesaray adayı olarak gösterilen Nahide Hakan ise halk buluşmasında büyük destek alırken, sürece ve barışa sahip çıkma çağrısı yapıp AK Parti’ye destek istedi.

 

“BİR KARDEŞİNİZ OLARAK ARANIZDAYIM”

Av. Nahide Hakan, konuşmasına doğduğu, büyüdüğü topraklara şimdi milletvekili adayı olarak geldiğini belirtirken, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün beraberimdeki kıymetli yol arkadaşlarım ile birlikte bağrından çıktığım bu topraklarda daha düne kadar bizimle kapı komşuluğu, hemşerilik, akrabalık yapan insanları temsil etmek için karşınızdayım. Bugün sizin içinizde yetişmiş bir kardeşiniz ve hemşeriniz olarak Bahçesaray’dan sizlerden güç almaya geldim. Kıymetli hemşeriler, bildiğiniz gibi 12 yıldır Türkiye’nin istikrarının, huzurunun, demokrasisiniz sigortası olan AK Parti bir kez daha büyük bir mücadeleye giriyor. 7 Haziran’da 2023 Türkiye’si yolunda ‘Seçimlerin Seçimi’ne gideceğiz ve hiç şüphesiz bu seçim Türkiye’nin her yerinden çok biz bölge halkı, Kürt halkı için en kritik eşik olacak. Emin olun yarın burada bir kaos olsa burayı ilk terkeden de onlar olacak, burada kalan biz olacağız. O yüzden o şer odaklarına fırsat vermeyelim.” Dedi.

 

“BİR KEZ DAHA AK PARTİ DİYELİM”

“Hakan konuşmasında ayrıca; “İsterim ki bugüne kadar duruşunuzla, desteğinizle, dualarınızla bugüne gelmiş ve bu işi bitirmeye dayandırmış AK Parti’ye desteğiniz bu seçim de katlanarak sürsün. Gelin Bahçesaray’da barışı artık hiç bozulmayacak şekilde inşa edelim. Bunu yapmak için 7 Haziran’da AK Parti diyelim. 7 Haziran’da bize hiçbir şey vadetmeyenlerin ama tehdit edenlerin ezberini bozalım. Gelin bir kez daha AK Parti diyelim, barış diyelim!”

 

AK Partililer seçim bürosu açılışını yaptıktan sonra seçim bürosunda halk ile bir araya gelirken ilçede de Bahçesaraylı vatandaşlarla buluştu. 


ŞEHRİVAN HABER - ERDAL ERBAŞ

 
Editör: TE Bilisim