ŞEHRİVAN ÖZEL

Seçim bürosu açılışı için gittikleri Çaldıran'da BDP'lilerin taşlı sopalı saldırısına uğrayan ve kendilerini bir anda gerginliğin arttığı olayların içerisinde bulan AK Partililer olayların dinmesinden sonra bir basın açıklaması düzenledi. Olayların yaşandığı alandan uzaklaşarak ayrı bir bölgede toplanan kalabalığın olduğu bir alanda basın açıklaması yapan AK Parti'de açıklamayı Büyükşehir Adayı Osman Nuri Gülaçar düzenledi.

Bu baskıların ilçe ve köylerde yapacakları çalışmaların önüne geçmeyeceğini belirten Gülaçar, kesinlikle geri adım atmayacaklarını kaydetti. Gülaçar açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Rutin programlarımızdan Çaldıran ilçemize geldik ve burada çok görkemli bir topluluk ile karşılaştık. Buradan tüm Çaldıran halkına teşekkür ediyoruz. Bizler seçim büromuzun açılışının mittinge dönüştüğü bu ilçede yaptığımız konuşmalar esnasında karştı taraftan bdp seçim bürosundan önce sataşmalar başladı ardından da bizler hem adaylar hem de vekillerimiz ile birlikte anonslarla onları sakinleştirmeye davet ettik. Malesef sözlü sataşmalardan sonra sözlü ve taşlı saldırıya geçti. Biz onların yetkililerini uyarmamıza rağmen bu işin de dozunu artırarak hadiseyi nahoş duruma getirdiler."

"30 MART'TA BU ZAFERİ KUTLAYACAĞIZ"

Bu seçim bizim için bir milattır. Halkımızın tamamıyla özgür iradeleriyle sandık başına gitmeleri ve burada bizzati sonucun sandıktan çıkmasını arzu ediyoruz. Bundan dolayı da gittiğimiz her yerde bizler barış içerisinde bir yarış temennisinde bulunuyoruz. Sağduyu ile hareket ediyoruz. Seçmenimiz de ha keza bunu yapıyor. Bu noktada bizler yapılan bu olayları sizin aracılığınız ile kınıyoruz. Eğer bunlar bize korku baskı ve şidrtele geri adım attırma projeleriyse buradan Türkiyeye sesleniyoruz. Biz korkmuyoruz. Halkın içinden çıkmış insanlar olarak, bu halkın evlatları olarak halkımızın geleceğine, mutluluğu için çalışarak hizmete ve projelerle tanışmasına da çaba gösteriyoruz. 30 Mart akşamına kadar yılmadan, yorulmadan ev ev, kapı kapı gideceğimize, çalınmadık tek bir ev bırakmayacağımıza ve halkımızın mutluluğu adına her türlü fedakarlığı yapacağımıza söz veriyoruz. biz bu zaferi tüm Van halkı ve köyleri olarak bu mutlu günü de görmüş olacağız."

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu köşe yazısı/haberin tüm hakları Şehrivan Gazetesi'ne aittir. Bu içerik kaynak gösterilmeden yayınlanamaz, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin/yazının bir bölümü aktif link verilerek kullanılabilir.

Editör: TE Bilisim