Saadet Partisi 24 Haziran’da yapılacak seçimler için gece gündüz durmadan aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. 

 

SP Van Milletvekili adayı Özay İlhan ve beraberindeki diğer adaylar seçim çalışmaları vesilesiyle Bahçesaray ilçesini ziyaret etti. Bu ziyarette ilçe halkı ve esnafı ile bir araya gelen partililer ilçenin sıkıntılarını yerinde görme fırsatı bularak Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisinin iktidara geldiğinde yapacakları anlatılarak; ilçe halkında Saadet Partisi için oy istendi.


Saadet Partisi 16 yılda hak hukuk ve adalet adına ne varsa tüketen, ülke ekonomisini çıkmaza sokan, özellikle bölgemizde ve Türkiye sathında tarım ve hayvancılığı çökerten hayvan ürünleri ihraç eden bir konumdan saman ithal eden bir ülke konumuna getirdiğini ifade eden Özay İlhan, gerçekten ülke insanımızın canı yanıyor, milletimiz işsizliğe, açlığa ve borca mahkum edilmiş durumda, dedi. 100 yılda yapılan ne varsa özelleştirme adı altında satışa çıkartılmış, en son elde avuçta kalan tek fabrika olan Şeker Fabrikaları da fazi borçları için satılmıştır.


Bahçesaray ilçemiz genç nüfusun yoğun olduğu bir ilçe olduğu halde, ilçeye işsizliği önleyeci ne bir yatırım nede bir fabrika kurulmuş, nede ilçe kalkındırılmıştır diyen İlhan Allah’ın izniyle 25 Haziran sabahı ülkemiz yeniden Milli Görüş’e kavuşacaktır. İlçe Esnafından da yoğun ilgi gören SP adayları ardından ev ziyaretlerine geçti. 

Editör: TE Bilisim