Birçok alanda faaliyet gösterip vizyonu yüksek yatırımların ve istihdama katkı sunan firmaların başında gelen Sevimli, kentte otomotiv sektöründe Peugeot ile sürdürdüğü çalışmalarına Eurorepar Car Service ve Spoticar’ı da ekledi. Sevimli grubu Peugeot Sevimli Bayi altyapısında kurulan Eurorepar Car Service ve Spoticar Bayi yoğun bir katılımla ve görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Yeni yatırımlar ile hem servis hizmetleri verilecek hem de ikinci el araç satışında profesyonel bir süreç yürütülmesi konusunda Peugeot güvencesiyle işleyecek.

Van Peugeot Sevimli Bayi altyapısında kurulan Eurorepar Car Service ve Spoticar Bayi yoğun bir katılımla hizmete açıldı.  Her marka araca bakım ve onarım hizmeti sunan Eurorepar Car Service (ERCS) ve istenilen marka ve modellerin alım- satım hizmetlerinin gerçekleştiği Spoticar Bayi Van’da da hizmet vermeye başladı.  Stellantis çatısı altında yer alan Eurorepar Car Service, orta ve uzun vadede Türkiye’nin bir numaralı servis ağı olma hedefine hızla ilerlerken, kentin bilinen ailelerinden biri olan Sevimli ailesi de bu yatırımı Van’a kazandırdı.

Antalya'daki teleferik faciasında istenen cezalar belli oldu! Antalya'daki teleferik faciasında istenen cezalar belli oldu!

BAŞKAN SAY: DEVAM EDEN SAVAŞ İÇİMİZİ YAKIYOR
Filistin ve İsrail savaşını hatırlatan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, “Gönül isterdi ki daha güler yüzlü daha mutlu bir şekilde açılışımızı yapalım. Ancak devam eden savaş içimizi yakıyor. Filistin’e yapılan saldırılardan sonra çalgılı programları iptal ettik. Burası bir iş yeri günü de belirlenmişti. Ondan dolayı da istihdam merkezini hep birlikte açtık. İş yeri sahipleri de gerekli duyarlığı gösterdi. Van’ı da bu güzel yatırımla buluşturdukları için teşekkür ederim.”

AKIN: YAKLAŞIK 63 İLDE HİZMET VERİYORUZ

Açılış törenine önemli isimler ve temsilciler katılırken, törende açılış ile ilgili değerlendirmeler yapan Stellantis Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın, “Dünyadaki genel satış sonrası politikalarının Türkiye’de paralel uygulamayı bizde devreye alıyoruz. Dünyada yaklaşık 6 binin üzerinde Eurorepar Car Service hizmet noktamız var. Türkiye’de ise şuan itibarıyla 170’in üzerinde hizmet noktamız mevcut. Yaklaşık 63 ilde hizmet veriyoruz. Tüm markalarda servis verme noktasında bir numarada yer alıyoruz.” Dedi.

“EUROREPAR CAR SERVİCE BÜYÜK BİR FARK YARATACAK”

Van’da yapılan yatırımla ilgili de konuşan Akın, “Sevimli ailesi Van’daki uzun yıllardır hem dostumuz hem de en önemli yatırımcılarımızdan bir tanesidir. Peugeot çatısı altında bugüne kadar çok güzel hizmetleri yerine getirdi. Onlarda Stellantis’in global tesisini Van ve çevre illere uygulamak adına Eurorepar Car Service noktasını devreye aldılar. Hem içerik hem büyüklük hem de kalite anlamında gerçekten bu bölgeye çok büyük bir fark yaratacak. Aynı zamanda önemli bir istihdam yaratıyor.” Diye ekledi.

VAHDETTİN SEVİMLİ: YENİ HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Bölgenin bu yatırıma ihtiyacının olduğunu söyleyen Van Peugeot Sevimli Bayi Sahibi Vahdettin Sevimli ise, “Eurorepar Car Service ve Spoticar Bayisini birlikte açtık. Hizmetten ödün vermeden kalitemizi daha da artıracağız. Yeni hizmetlerimiz de devam edecek.  Eurorepar Car Service Bayimiz Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük bayidir. Açılışa katılan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ