Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi, Devlet Bahçeli'nin erken seçim teklifini görüştü. Görüşme 30 dakika sürdü.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü grup toplantısında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öngörüldüğü 3 Kasım 2019’a kadar sürdürülmesinin giderek zorlaşacağına dikkat çekerek 26 Ağustos 2018’de erken seçim çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise konuya ilişkin açıklama  yapmazken Bahçeli ile bugün görüşeceğini belirtmişti. Ankara'dan peş peşe gelen bu açıklamalar sonrası tüm Türkiye Beştepe'deki görüşmeye kilitlendi.

 

İşte dakika dakika yaşananlar...

 

14:03 Kritik görüşme sona erdi. Erdoğan-Bahçeli görüşmesi 30 dakika sürdü. Görüşme sonrası Cumhurbaşkanlığı kaynaklarınca bir açıklama yapılması bekleniyor...

 

13:50 Görüşmeden ilk görüntüler geldi.

 

13:30  Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, basına kapalı kabulü, saat 13.30'ta başladı.Görüşme sonunda liderlerin ortak açıklama yapması beklenmiyor. 

 

13.18:  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez'den ayrıldı Beştepe'ye doğru gidiyor. 

 

EN SON 18 ŞUBAT'TA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

 

Öte yandan, Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı  Bahçeli'yi en son 18 Şubat Pazar günü kabul etmişti ve görüşme 45 dakika  sürmüştü.

Editör: TE Bilisim