Yaklaşık 300 kişinin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, siyasetin artık her alanda olduğunu belirtti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Şabu, “Siyasetin artık her alanda, her ortamda kullanıldığını her 5 insandan 3 nün siyaset yaptığını, yapılacak olan 2014 Mahalli genel seçimlerinde Sandık Kurulu Üyelerine çok iş düştüğünü ve bu verilen vazifeyi tam anlamıyla yerine getireceklerine samimiyetle inanıyoruz” dedi. Siyasetin kolay bir iş olmadığını ifade eden Şabu, “Bu seçimi kazanmak için çok çalışıyoruz ve çalışmalara devam ediyoruz. Her şey halk için, hizmet için. Bu konuda sandık kurulu üyelerine zor bir görev düşüyor. Bu ağır yükün altından çıkmak için bütün sandık kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Disiplinli ve özverili çalışmalar ile inşallah bu işin üstesinden geleceğiz.” Dedi.

AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı İrfan Tekke ise, yoğun katılımdan mutluluk duyduğunu ve bu kalabalığın mutlaka zafere giden yolda muvaffak olacaklarına inandıklarını belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından sandık kurulu üyeleri; mahalle ve köy temsilcileriyle gruplar halinde çalışmalara devam ettiler. 

Editör: TE Bilisim