Milyonlarca kullanıcısı bulanan X sosyal medya platformu, kullanıcılarının yönlendirdiği linklere ulaşım sağlanamadı. Milyonlarca kulanıcının paylaştığı linker görüntülenemedi. Türkiye ve dünyanın en çok girilen uygulaması olan X'te sorun var. X'te sorun ne? Twitter'da sorun ne? Twitter kapandı mı? X kapandı mı?

Konuyla ilgili X sosyal medya platformunun uyarısı da hayli dikkat çekici cinsten. Kurumdan yapılan uyarıda Türkçe'si "Çığlık atıyorum. Sen de çığlık at. Hepimiz bu sayfayı düzeltmemiz için çığlık atıyoruz. Şaka yapmayı bırakıp yakında işleri yoluna koyacağız." ifadeleri kullanıldı.

Son dakika X Çöktü mü?

21 Aralık 2023 perşembe sabahı X'e erişim sağlanamıyor. Twitter'a neden erişim sağlanamıyor, Twitter'a ne oldu kullanıcılar bu soruya cevap arıyor. X an itibariyle çöktü. Twitter çöktü!

Twitter'a ne oldu? sorun ne

Twitter'a sabah saatleri itibariyle erişim sağlanamıyor. Hem Türkiye'de hem dünyada "X'e hoşgeldin, dünyada olup bitenleri görmek için en iyi yer burası" uyarııs veriyor. X, an itibariyle Tweet atılabilirken, başkaların Tweet'i ve akış yenilenmiyor.

X kapandı mı?

Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı! Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı!

Sosyal medya kullanıcıları, X platformu kapandı mı kapatıldı mı diye aramaya başladı. Ancak resmi olarak şu an için X'in kapanma duyurusu yapılmadı. Türkiye'de Twitter kapatılmadı. Teknik bir arıza nedeniyle X, tüm dünyada çökmüş durumda.

Editör: Necmettin Dursun