Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran teknik direktör Sergen Yalçın hakkında olay bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Sergen Yalçın şampiyonluk yaşadıktan sonra yollarını ayırdığı Beşiktaş'a geri dönecek.

2020/2021 sezonunda Beşiktaş'ı çalıştıran teknik Sergen Yalçın, o sezon Beşiktaş ile hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Sergen Yalçın kariyerinde Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarakta Beşiktaş'ı çalıştırdı.

Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın siyah beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmadı. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddia Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı.

Beşiktaş'ta rota Sergen Yalçın'a döndü! Beşiktaş'ta rota Sergen Yalçın'a döndü!

Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu'nun iddiası sosyal medyada gündeme geldi. Star Gazetesi köşe yazarı Ferudun Niğdelioğlu bir yazısında, Beşiktaş başkanlığına aday olan Hasan Arat'ın çalışmalarına başladığını ifade ederek "Bizim kulağımıza gelen bilgiye göre teknik direktörlük için Sergen Yalçın'ın ismi geçiyormuş." sözlerine yer verdi.

Kaynak: EN SONHABER