Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında bugün karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak müsabaka, ATV'den canlı yayımlanacak. Karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde 11 Nisan'da Yunanistan ekibi Olympiakos ile deplasmanda yapacağı maç dolayısıyla Süper Kupa'nın ertelenmesini talep etmişti. Sarı-lacivertli kulüp, maçın ertelenmemesi sebebiyle Galatasaray karşısına, 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldığını açıkladı.

Okan Buruk neşteri vurdu: Galatasaray'da gönderilecek 7 isim belli oldu! Okan Buruk neşteri vurdu: Galatasaray'da gönderilecek 7 isim belli oldu!

FENERBAHÇE 1 GÜNDE İKİ MAÇA ÇIKACAK

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alırken, Sarı-Lacivertlilerin gençleri bir günde 2 müsabakada boy gösterecek. Bugün U19 Elit A Ligi’nde Fenerbahçe, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerin 1-0 geriyi düştüğü müsabakadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin gollerini 32. dakikada Emirhan Arkutcu, 67. dakikada Muhammet Zeki Dursun, 79. dakikada Yiğit Emre Ekiz ve 90+3. dakikada da penaltıdan Efekan Karayazı kaydetti. Konuk ekibin tek golünü ise 18. dakikada Caner Akbayrak attı.

U19 takımı saat 16.30'da Şanlıurfa'ya hareket edecek ve Galatasaray maçına çıkacak.

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Süper Kupa maçı bu akşam saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacak... Karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak.

Kaynak: AYDINLIK