31 Mart yerel seçimleri için Van merkez başta olmak üzere ilçe, mahalle ve sokakları ziyaret ederek destek isteyen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arvas, mesaisinin büyük bir bölümünü esnaf ve hane ziyaretlerine ayırıyor.

AK Parti Van İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen ve planlanan programlar çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiren Arvas, vatandaşların sorun, sıkıntı, öneri ve taleplerini dinliyor. Van’ın şehir merkezini karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Arvas, farklı mahallelerdeki ziyaretlerini de yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçim için destek isteyen Arvas'a esnaf ve vatandaşlar yoğun teveccüh gösteriyor.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden Arvas, merkez İpekyolu ilçesinin Suvaroğlu ve Gölbaşı Caddesi'nde MDK üyesi Zahir Soğanda ve partililerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette esnafın, sorun, sıkıntı, talep ve önerilerini dinleyen Arvas, Van’da hizmet yolunda vatandaşlardan destek istedi. Cadde üstündeki esnafı tek tek ziyaret eden Arvas, daha yaşanılabilir bir Van için çalışacaklarını belirtti. Şehrin sorunlarını bildiklerini, hazırladıkları projelerle 31 Mart akşamından itibaren halkın hizmetinde olacaklarını ifade eden Arvas, Van’ı ve halkını kalkındıracaklarını söyledi.

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuşacak? İşte masadaki 8 başlık CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuşacak? İşte masadaki 8 başlık

Gündüz esnaf, STK, kurum ve kırsal mahalle ziyaretinde bulunan Arvas, akşamları ise ev ve aile ziyaretlerinde bulunuyor. Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren esnaflar ise şehrin sorunlarının bir an önce çözülmesini isteyerek seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilediler.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ