ŞEHRİVAN ÖZEL/YUNUS EMRE AYKAÇ - Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlere 8 ay gibi bir zaman kalmasına rağmen partiler seçim çalışmalarına start vermeye başladı. Özellikle AK Parti cephesinde hareketli günler yaşanırken Van anketinde ilginç isimler sorulmaya başlandı.

8 ay gibi bir zaman sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçim için partiler hazırlıklarını sürdürürken anket şirketleri de çalışmalarına start verdi. İl ve ilçeler için adayları sormaya başlayan anket şirketlerinden birisinin Van ile ilgili çalışmasında şaşırtan isimler vatandaşa soruldu.

OZAN BALCI BÜYÜKŞEHİR İÇİN SORULDU

Şehrivan’ın edindiği bilgiye göre, Ak Parti’nin anket çalışmasını yürüten bir anket şirketi Van için yaptığı çalışmada vatandaşa Vali Ozan Balcı’nın çalışmalarını nasıl bulduklarını ve Büyükşehir adaylığı ile ilgili ne düşündüklerini sordu. Vatandaşa Vali Ozan Balcı ile birlikte başka isimler de soran şirketler ilçe bazında da isimler önermeye başladı.

İŞTE BÜYÜKŞEHİR İÇİN SORULAN DİĞER İSİMLER

Söz konusu şirket Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, Balcı ile birlikte Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Çetin Kotan gibi isimleri de sordu.

İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması

İLÇE ADAYLARI DA SORULUYOR

Öte yandan Erciş ilçesi için de yine Fatih Çiftçi, Abdulmenaf Turan ve Abdulahat Arvas isimlerinin sorulduğu öğrenildi.

Editör: Ömer Aytaç Aykaç