ŞEHRİVAN HABER - Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan sabah saatlerinde mazbatalarını aldı. Eşbaşkanlar mazbatalarını aldıktan sonra onlarca kişiyle birlikte Van Büyükşehir Belediyesi binasına geçti. Belediye binasında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, “Bu başarı halkımızındır” dedi.

ZEYDAN: BU BAŞARI HALKIMIZINDIR

Geçen ay satılan her iki elektrikli otomobilden 1'i Togg oldu Geçen ay satılan her iki elektrikli otomobilden 1'i Togg oldu

Zeydan, bu başarının halkın başarısı olduğunu belirterek, “Biz bu yola ilk çıktığımızda halkımıza 14 belediyenin 14’ünü de alıp halkımızın belediyeleri yapacağımızın sözünü verdik. Halkımız büyük bir emekle, büyük bir fedakârlıkla bunu başardı. Bu başarı halkımızındır. Biz de halkımızın bu güvenini asla boşa çıkarmayıp kentimizin bütün dinamikleriyle birlikte, STK’larla, meslek örgütleriyle birlikte oluşan tahribatı bir an önce ortadan kaldırmak ve kentimizin hak ettiği hizmetleri her boyutuyla kentimize yapmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Kentimize ve halkımıza layık hizmetler üreteceğiz. Halkımızı bu başarısından dolayı kutluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye aktardı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - FATMA NUR POLATCAN