Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, yarın Romanya'ya gidecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, yarın Romanya'ya gidecek

Cumartesi günü parti binasında yapılan toplantıda Deva Partisi Van İl Başkanlığı, başkanlık kurulu yeniden belirlendi. Geçtiğimiz aylarda yapılan görevlendirme ile DEVA Partisi Van İl Başkanı olarak atanan Av. Erkan İrven, yakın çalışma ekibini oluşturan başkanlık kurulunu belirledi.

“VAN’I LİYAKATLİ İNSANLARIN YÖNETMESİ GEREKİYOR”

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Deva Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, “Partimiz Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de büyüyerek yoluna devam ediyor. Yerel seçimler öncesi çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Partimize son dönemlerde yoğun bir teveccühün olduğunu görüyoruz. DEVA Partisi kadroları bilgi ve birikimleri ile ülkenin ihtiyacı olan liyakatli kadrolardan oluşmaktadır. Aynı yolda yürümekten onur duyduğum teşkilat mensuplarımıza hem ülkemizin hem de Van’ın ihtiyacı var. Yerel seçimlere yönelik çalışmalarımıza hız vererek, Van’ı DEVA belediyeleriyle buluşturacağız. Artık Van’ı liyakatli insanların yönetmesi gerekiyor. Biz de Deva Partisi Van İl Başkanlığı olarak bu minvalde liyakatli insanlarla yol yürüyoruz. Van’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini biliyoruz. Teşkilatlarımızın gayreti, halkımızın da desteğiyle Van belediyelerinin artık DEVA Partisi’yle buluşma zamanı gelmiştir. Yeni Başkanlık kurulumuzun partimize ve Van’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İŞTE VAN DEVA’NIN YENİ YÖNETİM KADROSU

Av. Erkan İrven başkanlığındaki İl Başkanlık Kurulu’nda Genel Sekreterliğe Sinan Akdoğan, Teşkilat Başkanlığına Rabia Aslan, Halkla İlişkiler Başkanlığına Şeyhmuz Demirel, Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığına Mustafa Erad, Seçim İşleri Başkanlığına Cahit Kundakçı, İdari ve Mali İşler Başkanlığına Erdem Erol, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanlığına Av. Ahmet Sönmez, Kültür, Sanat ve Turizm Politikaları Başkanlığına Pınar Dönmez, Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanlığına Kutbeddin Karabacak, Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanlığına Sinan Dalmiş, Eğitim Politikaları Başkanlığına Afet Kuşman Özkaçmaz, Gençlik Politikaları Başkanlığına Zeki İltemiş, Kadın Politikaları Başkanlığına Nazife Sümertaş, Sosyal Politikalar Başkanlığına M. Emin Akın, Sağlık Politikaları Başkanlığına Nazan Çetiner atandı.

Parti Sözcülüğü Afet Kuşman Özkaçmaz, Basın Çalışma Komisyonu ise Afet Kuşman Özkaçmaz, Av. Ahmet Sönmez ve Mustafa Erad’tan oluştu.

Editör: Necmettin Dursun