ŞEHRİVAN HABER: ÖMER AYKAÇ

Türkiye genelinde birçok havalimanında hizmetlerini sürdüren ‘Çelebi Platinum’ Van’da da hizmet vereceğini duyurdu. Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) da konuyla ilgili lansman toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.  

Van Ferit Melen Havalimanı’nda yeni uygulama başlıyor.  Birçok havalimanına hizmete veren ‘Çelebi Platinum’ Van’da da hizmet vermeye başladı. Şehrivan’ın edindiği bilgiye göre Van TSO da konuyla ilgili 12 Eylül’de toplantı düzenleyecek. 


12 EYLÜL’DE TOPLANTI DÜZENLENECEK 

Van TSO’dan yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Van Ferit Melen havalimanında uygulanmaya başlanan çelebi platınum hizmetlerine ilişkin 12 Eylül 2023 salı günü saat 16:00'da odamız ev sahipliğinde lansman toplantısı düzenlenecektir.”   
    

ÇELEBİ PLATİN HİZMETLERİ NEDİR? 

Çelebi Platinum Hizmetlerinin resmi sayfalarında edinilen bilgilere göre; “Çelebi Platin Hizmetleri, yolculuğunuzun en iyi kısmını sunar. Her misafirin kendini rahat, keyifli ve ayrıcalıklı hissetmesi için gerekli ayrıcalığa sahiptir. Bu ilkelerle deneyimli Platinum ekiplerimiz sadece özel jetle uçan misafirlerimize değil, ticari veya ekonomi sınıfı ticari havayollarını kullanan misafirlerimize de özel hizmet vermektedir. Tüm yolcularımız “Özel Konuklar” olarak karşılanır. Platinum Hizmetlerin her Konuğu rahat, hoşnut ve ayrıcalıklı hissettirmek önceliği vardır. Bu ilkeler doğrultusunda sadece Özel Jet Sahiplerine değil, ticari havayollarını kullanan VIP konuklarımıza da hizmet veriyoruz. Konuklarımıza ‘Platinum Hizmetler'in ayrıcalığını yaşatmak için kapsamlı bir Platinum Hizmetler serisi sunuyoruz.” Denildi. 

Dev soğan bitkisi toplayan İranlılara 774 bin TL ceza! Dev soğan bitkisi toplayan İranlılara 774 bin TL ceza!

Çelebi Platinum Hizmetleri ise şu şekilde verildi: 

Stressiz bir uçuş deneyimi sağlamak
Uçuş öncesi ve sonrası misafirlerin tüm gereksinimleri karşılamak
Zamanınızı keyifle değerlendirmek
Misafilere kendilerini özel hissettirmek
 Platinum yolcularımızın faydalanabileceği hizmetler aşağıdakilerdir;
Gelişte karşılama
İniş yaptıkları andan seçtikleri ulaşım şekline kadar konuklarımıza bagajlarında yardımcı olmak.
Havalimanı Dışında Ulaşım Hizmetleri
Apron içi ulaşım
Gelişte vize hizmetleri
Gidişte hızlı check-in hizmetleri
Gelişte ve gidişte ‘Fast Track’ ayrıcalığı
Konuklarımızın bagajlarına, taşıma görevlilerimizle gidişte yardımcı olmak

Editör: Ömer Aykaç