Van valisi Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet ile Tarım Orman Bakanlığına atanan İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Van’ın temel sorunları Van Çevre yolu, tarım ve çalışma alanındaki sorun ve talepleri ilgili bakanlıklara iletildi.

VAN’IN TARIM ALANINDAKİ TALEPLERİ BAKANLIĞA İLETİLDİ

Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti İl Başkanı Emre Güray ve beraberindeki heyet ile Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette kentin tarım alanında taleplerini iletilerek desteklerin esirgenmemesi konusunda istişarelerde bulunuldu. Yapılan ve yapılması planlanan

✅Tarımsal sulama barajları ve göletleri

✅Mera ıslahı projeleri

✅Suni tohumlama çalışmaları

✅Kurulacak Tarımsal Araştırma Enstitüsünün geliştirilmesi

✅Bitkisel ve hayvansal üretimin artırılması ve geliştirilmesi için tarım adına yapılacak işler Bakan ile istişare edildi.

VAN ÇEVRE YOLU SORUNU BAKANLIĞA İLETİLDİ

Van valisi Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Emre Güray ve beraberindeki heyet ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarette kentin Ulaşım sorunları, Van Ferit Melen Havaalanı ve kronikleşen ve yıllardır bitirilmeyen Van Çevre Yolu gibi önemli sorunlar bakanlığa iletilerek desteklerin esirgenmemesini yardım talebinde bulunuldu.

VAN ESNAFININ TALEPLERİ BAKANLIĞA İLETİLDİ

Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti İl Başkanı Emre Güray ile beraberindeki heyet ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezaları artırılıyor! Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezaları artırılıyor!

Ziyarette, Van’ın çalışma ve sosyal güvenlikle ilgili konuları görüşülürken İstihdam alanında Van esnafının taleplerini bakanlığa iletilerek bölgesel destekler konusunda Van’a pozitif ayrımcılık sağlanması konusunda talepte bunuldu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - NECMETTİN DURSUN