Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameyle, 491 mülki idare amirinin görev yerleri değişirken Van’da İpekyolu, Erciş, Saray, Özalp ve Gürpınar kaymakamları değişti.

ÖZALP’TA YENİ KAYMAKAM RAHMİ BULUT OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yeni kararname ile Elazığ Maden kaymakamı Rahmi Bulut, Muhammed Emin Nasır’ın yerine Van Özalp Kaymakamı olarak atandı. Özalp eski kaymakamı Muhammed Emin Nasır Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü olarak atandı.

Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı

ÖZALP KAYMAKAMI RAHMİ BULUT KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yeni kararname ile Elazığ Maden kaymakamı Rahmi Bulut Özalp kaymakamı olarak atandı. Erzincan’ın Tercan ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Tercan’da tamamladı. 2014 yılında Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Memuriyet hayatına 2016 yılında Erzurum Valiliği İl Planlama Uzman Yardımcılığı ile başladı ve sırasıyla Vergi Müfettiş Yardımcılığı ve Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı mesleklerinde bulundu.

9 Eylül 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından açılan 106. Dönem Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı ve 19 Mart 2018 tarihinde Erzincan Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Erzurum-Palandöken ilçesinde Kaymakam Refikliği, Erzurum-Uzundere ve Sivas-Hafik ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.  2019 yılında Ürdün Üniversitesinde Altı ay süreyle Arapça eğitimi aldı. Balıkesir/Dursunbey Kaymakamlığı görevinde bulunmakta iken, 11.08.2022 tarihli ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlçemize atanan Kaymakam Rahmi BULUT, 26.08.2022 tarihinde İlçemizdeki görevine başlamıştır. Kaymakamımız evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Editör: Necmettin Dursun