İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van dahil 15 ilde yapılan Kahramanlar Operasyonları" kapsamında 37 şüpheli BTÖ mensubunun yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) Yönelik "Kahramanlar Operasyonları" Kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli'de düzenlenen operasyonlarda 37 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı. Aynı operasyonlar kapsamında Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2️ terörist de etkisiz hale getirildi.

TERÖRİSTLERİ VE ONLARIN İŞ BİRLİKÇİLERİNİ ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ!

DEM Partinin kazandığı Belediyenin hesabına bloke konuldu DEM Partinin kazandığı Belediyenin hesabına bloke konuldu

Jandarma genel komutanlığı ve emniyet genel müdürlüğü tem başkanlıklarımızı, il emniyet müdürlüklerimizi ve il jandarma komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin. Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle, son terörist etkisiz hale getirinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. Aynı operasyonlar kapsamında Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildi." Dedi.

Editör: Necmettin Dursun