Fiziki ve altyapı çalışmalarıyla ilçede büyük bir değişim ve dönüşüm çalışması yürüten Gürpınar Belediyesi, yıllardır ilçede eksikliği hissedilen mahalle içi yolları daha güvenli hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Kilitli parke taşında 4 buçuk yılda 2 milyon metrekare ile rekor kıran Gürpınar Belediyesi aynı rekoru sıcak asfalt çalışmalarında da sergiliyor. Gürpınar’da yürütülen yol bakım çalışmalarında Kuşdağı Mahallesi ve Yolaşan Mahallesine Bağlı Yolaltı Mezrasının yolunu asfaltla buluşturdu.

2 MAHALLENİN YOLU SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

Mahallelerde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ekiplerin yoğun bir gayretle asfalt çalışmalarını yürüttüklerini belirtti. Mevsim şartları imkan verdikçe çalışmaların kesintisiz devam edeceğini kaydeden Başkan Tanış, “Ekiplerimiz kar yağışları öncesi çalışmalarını sürdürürken yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Kuşdağı Mahallesi ve Yolaşan Mahallesine Bağlı Yolaltı Mezrası yolunu belediye öz kaynağımızla tamamladık.

“CADDE VE SOKAKLARI MODERN HALE GETİRİYORUZ”

CANLI TAKİP | VAN GÜRPINAR 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP | VAN GÜRPINAR 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Yol medeniyettir anlayışıyla cadde ve sokaklarımızı gerek kilitli parke taşı gerekse de sıcak asfalt kaplama ile modern hale getiriyoruz. Hem merkezi hem de kırsal mahallelerdeki ulaşım ve yol sorununu 4 buçuk yılda yaptığımız önemli çalışmalar ile büyük ölçüde giderdik. Bu anlamda vatandaşlarımızdan da olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bizlerde insanımıza en güzel çalışmaları sunmak amacıyla durmadan hizmet üretmeye, eser bırakmaya, sorunlara derman olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ