ŞEHRİVAN HABER: ORHAN SAĞLAM

Adıyaman’da polisler arasında silahlı çatışma: 2 polis şehit oldu! Adıyaman’da polisler arasında silahlı çatışma: 2 polis şehit oldu!

Van’da yıllardır tüm girişim ve çağrılara rağmen bisiklet yolu yapılmazken, bisiklet kazaları da artış göstermeye devam ediyor. Kentteki bisiklet grupları ise güç birliği oluşturmak için ‘Van Bisikletliler Platformu’ kurdu. Platform, bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve bisiklet yollarının açılması gibi birçok önemli konularda faaliyet gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Van’ın en büyük eksikliklerinden biri olan bisiklet yolu için çalışmalar yapılmazken, kentteki bisiklet grupları da güç birliği oluşturmak için ‘Van Bisikletliler Platformu’ kurdu.

Vangölü Aktivistlerinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Van Bisikletliler Platformu, Van’da bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması, bisiklet yollarının açılması, bisiklet kullanıcılarının sorunlarına çözüm üretilmesi ve bisiklet dostu bir şehir inşa edilmesi gibi konularda faaliyetler gerçekleştirecektir.” Denildi.

PLATFORM BİRÇOK KONUDA FAALİYET GERÇEKLEŞTİRECEK

Vangölü Aktivistlerinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Van’daki bisiklet grupları olarak “Van Bisikletliler Platformu” çatısı altında güç birliği ile çalışmalar yürütmeye karar verilmiştir. Van Bisikletliler Platformu, Van’da bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması, bisiklet yollarının açılması, bisiklet kullanıcılarının sorunlarına çözüm üretilmesi ve bisiklet dostu bir şehir inşa edilmesi gibi konularda faaliyetler gerçekleştirecektir.” Denildi.

Editör: Şaban Beyazsaç