Son dönemlerdeki fiyat artışlarından konutlar da nasibini alırken, Van’da da konut fiyatları Türkiye’nin en büyük kentleri ile yarışıyor. Bu kapsamda uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Van'da dar gelirli aileler için 1000 konut yapılacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen lansman programı ile ikinci dönem projelerini açıklayan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, dar gelirli vatandaşları ilgilendiren konut hamlesi ile ilgili müjde verdi. Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, "Kentsel Gelişim Projesi" kapsamında ilçede ilk etapta 1000 konut yapacaklarının müjdesini verdi.

Van’da ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteği verilecek! Van’da ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteği verilecek!

 “YERİ BELİRLENEN, ONAYI ALINAN 1000 ADET KONUT YAPACAĞIZ”

Edremit Belediyesi bünyesinde kuracakları Konut A.Ş. ve TOKİ işbirliğiyle kentsel dönüşümü teşvik ederek yapacakları bin konutu dar gelirli vatandaşlara uzun vadeli uygun ödeme şartları ve uygun fiyatlarla sunacaklarını aktaran Başkan Say, “Edremit’te artık yaşam kalitesini arttıracağız. Yeri belirlenen, onayı alınan 1000 adet konut yapacağız.

“İLK ETAPTA 1000 KONUT İLE BAŞLIYORUZ”

İlk etapta 1000 konut. Kısım kısım tüm vatandaşlarımızı uygun şartlarda ev sahibi yapacağız. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığınca yeri belirlenen alanda bu konutlarımızı hayata geçireceğiz. Hayal gibi gelebilir ama gerçek; Edremit'te tüm hemşehrilerimizi konut sahibi yapma hayalimizi gerçeğe dönüştürüyoruz. İlk etapta 1000 konut ile başlıyoruz. İlimize ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ