ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN

Van’da engelli bireylerin motivasyonunu arttırmak amacıyla sık sık etkinlikler yapılıyor. Bu önemli etkinliklerden birine imza atan Fizyoterapist Nebi Erdal, öğrencilerine eşsiz anlar yaşattı. Öğrencileri için yaptığı güzel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Hakkarili Fizyoterapist Nebi Erdal, bu kez de öğrencilerini İpek Park’a götürerek onlarla doyasıya eğlendi. Erdal ile birlikte etkinliğe katılan stajyer öğrenciler Zeynep Bilici, Nisanur Ezen ve Ebru Koşar çocukların yüzlerini boyayıp onlarla keyifli anlar yaşadı. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencilerinin gitar ve bağlama eşliğinde konser verdiği etkinlikte çocuklar palyaço eşliğinde de eğlendi.  

“MUTLU OLMAM İÇİN ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜ YETİYOR DA ARTIYOR”

Erdal, çok güzel hissettiğini dile getirerek, “Öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak, onlara evin tavanı dışında bir gökyüzünün de olduğunu, dışarda da bir hayatın beklediğini belirtti. Bazıları salıncakta sallanmayı bilmiyor, bazıları kaydırakta kaymayı bilmiyor çünkü ilk defa görüyorlar. Parkı televizyonda gördükleri kadarıyla biliyorlar. Masallarda duydukları kadarını biliyorlar. Onları parka getirip hissetmedikleri hisleri onlar da yaşasın istedim. Etkinlikte 150’den fazla kişi var. Toplam 76 çocuk var. Aileleri de onlara refakat etti. Çevredeki diğer aile ve çocukların ilgi odağı oldular. Şu an çok muazzam hissediyorum. Ruhumu doyurdum. Mutlu olmam için çocukların tebessümü yetiyor da artıyor. Ben de çocuklar da çok mutlu olduk. Dünyayı sevgi ve merhamet kurtaracak. Etkinliğe dahil olan tüm çocuk ve ailelerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Daha güzel etkinlikler buluşmak dileğiyle. Sağlıklı günler diliyorum” dedi.

“ARKADAŞLARIMLA BÖYLE BİR ORTAMDA OLMAK ÇOK GÜZEL HİSSETTİRDİ”

Öğrencilerden Mesut Bayram hislerini anlatarak, “Çok güzel bir etkinlik. Çok güzel bir ortam. Fizyoterapistimiz Nebi Erdal’a bu etkinliği yapıp bizi mutlu ettiği için teşekkür ederiz” dedi.

Haktan Yıldız adlı öğrenci, “Çok güzel duygular hissediyorum. Çok mutluyum. Böylesine güzel bir ortamda bulunmak mutluluk verdi” diye konuştu.

Esra Tekin adlı öğrenci, “Çok heyecanlıyım. Mutluyum. Salıncakta kaydım. Kayarken iyi hissettim. Arkadaşlarımla böyle bir ortamda olmak çok güzel hissettirdi” ifadelerini kullandı.

META'ya 335,7 milyon lira ceza! META'ya 335,7 milyon lira ceza!

Twitter'da bizi takip edin

Editör: Şaban Beyazsaç