ŞEHRİVAN HABER-FATMA POLATCAN 

Van'ın Saray ilçesinde Tekstil Fabrikası yapılması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Saray Belediyesi, Van Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Van Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalandı. Tuşba Kaymakamı ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Furkan Duman ile birlikte protokole imza atan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yunus Ataman, Van Valisi Ozan Balcı'nın destekleriyle YİKOB ve Van Büyükşehir Belediyesi'yle yapılan protokol kapsamında iş ve işlemler başlayacağını ifade etti. 

Benzin ve motorine zam, LPG’ye büyük indirim geldi! İşte güncel fiyatlar... Benzin ve motorine zam, LPG’ye büyük indirim geldi! İşte güncel fiyatlar...

300 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK...

Kaymakam Ataman, 300 kişi istihdam kapasiteli tekstil fabrikasının Van'da hayata geçecek en önemli projelerden biri olduğunu belirterek, "Projeye destek sağlayan Van Valisi Sayın Ozan Balcı'ya şükranlarımı sunuyor, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın M. Fatih Çelikel ve Tuşba Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Sayın Furkan Duman'a teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Ömer Aykaç