Van Büyükşehir Belediyesi, kentin çehresini değiştirecek sosyal donatı alanlarına bir yenisini daha ekliyor. Van’a kuş bakışı en hakim tepelerinden birinde inşa edilen Toprakkale Seyir Terası’nda insanların doğayla iç içe zaman geçirebileceği ve kentin eşsiz manzarasını izleyebilecek.

PROJEDE YER ALACAK SOSYAL DONATILAR DA BELLİ OLDU

Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen ve kentin turizmine katkı sağlayacak olan projede 2 katlı ve 900 metrekarelik inşaat alanına sahip seyir terası, cafe, restoran mutfak, depolar, mescit ve yönetim odaları yer alıyor.

Altının kilogram fiyatı geriledi Altının kilogram fiyatı geriledi

NEZİH BİR CAFE VE RESTORAN HİZMETİ VERECEK

Eşsiz bir şehir manzarasına sahip olan seyir terası, çevre düzenlemesi, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarının yanında nezih bir cafe ve restoran hizmeti verecek. Çalışmaların sona geldiği Seyir Terasının kaba inşaatı ve yol çalışmaları tamamlanırken, peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor.

İmalatının tamamı ahşap kaplama ile yapılan ve doğayla bütünlük oluşturarak, yeşile uyumu ile güzel bir görüntü ortaya çıkacak olan Toprakkale Seyir Terasının kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

Editör: Necmettin Dursun