Van'da alt yapılar verdiği destekle farklı branşlarda birçok başarıya imza atan Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, milli takıma kazandırdığı sporcularla da adından söz ettiriyor.

Daha önce Judo, Hentbol ve 18 yaş altı Kadın Futbolunda bir çok sporcusunu milli takım kamplara gönderen Büyükşehir Belediyespor, alt yapılarıyla da dikkat çekiyor. Futbol A Takımın yanı sıra U-17-16-15 ve 14 yaş gruplarında yerel liglerde mücadele kırmızı siyahlılar da sporcuların takım başarısının yanı sıra bireysel başarıları da Milli takımdaki gözleri Van'a çeviriyor. Son olarak U-14 Yerel Ligi'nde Şampiyon olan U-14 Futbol takımından Umut Kaan Altın, Kaan Akın, Hüseyin Oflas, Eren Cam ve Rojhat Aydın da Milli takımlar bölge scouting ve Performans Analizcilerinin olumlu raporlarıyla ay yıldızlı takımın düzenleyeceği bölge karmasına seçildi. 

GENİŞ ÖZET | Esenler Erokspor-Adıyamanspor maçının geniş özeti! GENİŞ ÖZET | Esenler Erokspor-Adıyamanspor maçının geniş özeti!

Bölge karması öncesi Van'da kamp yaptıkları otelde kulüp sporcularını ziyaret eden Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü As Başkanı Ruşen Alpaslan, Yönetim Kurulu üyesi Kemal Görgülüoğlu ve Teknik sorumlu Engin Kürekçi sporcuları tebrik ederek Milli takımlarda başarı dileklerinde bulundu.

Milli takım aday sporcuları, 4 Aralık Pazartesi günü Bölge karmasının yapılacağı Antalya'ya hareket edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ