Bedelli askerliğe gelecek zam miktarı belli oldu! İşte yeni rakam Bedelli askerliğe gelecek zam miktarı belli oldu! İşte yeni rakam

2023 yılının bitmesine sayılı günler kala Milli Piyango bilet satışları da devam ediyor. Büyük ikramiye 400 milyon olarak belirlenirken, Van’da da bilet satışları devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan Milli Piyango satıcıları en yoğun dönemi yaşarken, Vanlılar da zengin olma hayaliyle merakla Milli Piyango çekilişini bekliyor. Van’da 36 yıldır seyyar piyango bileti satarak geçimini sağlayan Metin Kara, bugünlerde en yoğun satış yaptığı dönemi yaşıyor. Kara, şimdiye kadar 10 bin çeyrek altın sattığını ve son güne kadar biletlerin tükenebileceğini de dile getiriyor.

VAN’DA MİLLİ PİYANGO BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ!

Kara, yoğun talebin olduğunu belirterek, “Yıllardır Van’da bu işi yapıyorum. Van’da beni herkes tanır. Daimi müşterilerim de var. Şu an Milli Piyango bileti için yoğun bir talep var. Çeyrek bilet 100 lira, yarım bilet 200 lira ve tam bilet 400 liradan satılıyor. Şimdiye kadar 10 bin tane çeyrek bilet sattım. Son güne yaklaştıkça rağbet daha da artıyor. Son güne kadar biletlerimiz bitebilir. Kazı kazan da satıyoruz ama bilet satışlarına yoğun ilgi olduğu için şimdilik ona ara verdik” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-ZENÜN YEŞİL