TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor ligin ikinci yarısında oynadığı 8 maçlık yenilmezlik serisini geçtiğimiz hafta Esenler Erokspor karsısında sonlandı. Yenilgi sonrasında Vanspor bu hafta Afonspor karşısında hata yapmak istemiyor. Bu hafta Mersin İdman Yurdu – Esenler Erokspor karşılaşmanın beraber bitmesiyle Vanspor mutlak galibiyet hedefiyle yarın sahaya çıkıyor.

Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu! Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!

 Haftanın en önemli maçının hangi kanalda yayınlanacağını merak ederken maçın canlı olarak yayınlanacağı kanal da belli oldu. Peki, Vanspor-Afyonspor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda?

VANSPOR –AFYONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, 2 Mart Cumartesi 14:00’da Afyonspor Atatürk Şehir Stadyumu’nda konuk edecek.

VANSPOR – AFYONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Vanspor –  Afyonspor maçını canlı olarak izlemek isteyen sporseverler, maç yayınını merak ediyor. Saat 14.00’da başlayacak olan maç Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma Van TV ekranlarında naklen yayınlanacak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ