TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü yönetimi Diyarbekirspor karşılaşması öncesinde basınla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, Vanspor’un mali sorunlar yaşadığını belirterek takımdaki son durum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ŞAMPİYONLUK BEDEL VE BİRLİK BERABERLİK İSTEYEN BİR ŞEYDİR

10 haftalık süreçte bizi zor bir sürecin beklediğini vurgulayan Başkan Feyat Kıyak, “Şampiyonluk istiyoruz. Şampiyonluk bedel ve birlik beraberlik isteyen bir şeydir. Maddi güce ciddi anlamda ihtiyacımız var. Bizi şampiyonluğa götürecek 10 haftalık bir süreç var. Ödenecek bir bedel varsa bu bedelin karşılığı Vanspor’un şampiyonluğu ve bir üst lige çıkmak ise kol kula ele ele verip bedeli hep beraber ödeyelim. Son 7 haftada Vanspor’un tökezlediğini söylüyorlar, çünkü sürdüğümüz geminin mazotu bitti. Bu kendin yetkili mercilerinin bize maddi destek sağlaması lazım. Hedef şampiyonluk olunca giderler artıyor.” dedi.

Amedspor’un şampiyonluk golünü Vanspor’un eski futbolcusu attı! Amedspor’un şampiyonluk golünü Vanspor’un eski futbolcusu attı!

DİYARBEKİSPOR DEPLASMANINA GİDECEK PARAMIZ YOK

Destek verilirse bu sene şampiyon olacaklarını belirten Başkan Kıyak, “Tüm şehrime çağrımdır bu son 10 haftalık periyotta şampiyonluk yolunda hem maddi hem de manevi destek olarak Vanspor’a destek verin, gücümüz takatimiz kalmadı. 5 aydır personelime maaş veremiyorum. Gelin sesimiz olun bizim bir deplasman maliyetimiz 1.5 milyon bu kulübe 4 ayda gelen para ise 2.5 milyon siz hesap edin Diyarbekispor deplasmanına gidecek paramız bile yok." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ