TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarının son hafta maçında Vanspor sahasında konuk ettiği Bursaspor’u 3-0 yenerek eli boş gönderdi. Vanspor’un gollerini Harun Kavaklıdere, Emre Öztürk ve Onurcan Güler kaydetti. Seyircisiz oynanan maçta polis geniş güvenlik önlemleri alırken maç esnasında ve sonunda herhangi bir olay çıkmadı.

VANSPOR LİGDE 7 HAFTA SONRA GALİP GELDİ

Sezona 6’da 6 yaparak sezona müthiş bir başlangıç yapan Vanspor, Mersin İdman Yurdu maçıyla başlayan düşüş ligde önemli kayıplara neden oldu. Çalkantılı bir süreç geçiren Vanspor, bu süreçte oynadığı 7 maçta 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak bu maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Vanspor sahasında konuk ettiği Bursaspor’u 3-0 yenerek 7 hafta sonra ligde galip geldi.

1 Lig’e çıkan Amedspor’dan tarihi başarı! 1 Lig’e çıkan Amedspor’dan tarihi başarı!

VANSPOR SEZONUN İLK YARISINI 3 PUANLA KAPADI

Maçta etkili bir futbol ortaya koyan Vanspor 14 dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Harun Kavaklıdere gole çevirirken maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci, yarısında da etkili bir oyun sergileyen Vanspor 64 dakikada Emre Öztürk’ün golüyle 2-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra bu kez sahneye 66 dakikasında Onurcan Güler sahneye çıkarak Vanspor’u rahatlatan 3 golü kaydetti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ