TFF. 2 Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesinde son düzlüğe girilirken Vanspor, Beyoğlu karşısında önemli bir galibiyet elde etti. Vanspor, Beyoğlu maçını Burak ve Harun’un golleriyle maçı 2-0 kazanırken Bucaspor’un da lider Erokspor’a kaybetmesiyle Vanspor lig ikinciliğini de garantiledi.

Ghjkjklşılk,

VANSPOR, LİG İKİNCİLİĞİNİ GARANTİLEDİ

Vanspor da bir yandan şampiyonluk hesapları yapılmaya devam edilirken bir yandan da lig ikinciliğini garantilemek için mücadele ediyor. Vanspor, Beyoğlu karşısında aldığı galibiyetle ve Bucaspor’un da lider Erdokspor’a kaybetmesiyle hem lig ikinciliğini hem de Play-Off mücadelesine 3.Tur’dan katılmayı garantileyen Vanspor, kalan iki maçını da kaybetme bile lig ikinciliğini garantiledi. Vanspor, aldığı galibiyetin ardından puanını 75’e çıkarırken Bucaspor ise 69 puanda kaldı. Vanspor, Bucaspor’u her iki maçta da 1-0’lık skorlarla mağlup ederek 2’li averajda Bucaspor’a üstünlük ele aldı.

"BUCA, ŞAMPİYONLUĞA HAVLU ATTI”

Seyircisiz maçta Vanspor ceza yedi! Seyircisiz maçta Vanspor ceza yedi!

Vanspor'un şampiyonluğu için büyük öneme sahip olan diğer maçta Bucaspor sahasında Erokspor'u konuk etti. Lider Erokspor, deplasmanda Bucaspor’u 2-1 yenerek İzmir ekibinin şampiyonluk umutlarını bitirdi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-ŞABAN BEYAZSAÇ