Şampiyonluğun kaderini etkileyecek maçilgi en üst seviyede olurken Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Hamit Altıntop, Müslüm Özmen, Galatasaray eski futbolcusu Faruk Atalay'da maçı takip etmek için tribünlerdeki yerlerini alacak.

BÜYÜK MAÇA BÜYÜK İLGİ!

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Hamit Altıntop, Müslüm Özmen, Galatasaray eski futbolcusu Faruk Atalay, Van’da çeşitli temaslarda bulunmak ve Van Atatürk Şehir Stadyumunda gerçekleşecek Vanspor FK – Kocaelispor müsabakasını yakından takip etmek için Van’a geliyorlar.

GENİŞ ÖZET | Amedspor'un şampiyonluk maçı geniş özeti! GENİŞ ÖZET | Amedspor'un şampiyonluk maçı geniş özeti!

BAŞKAN KIYAK’TAN TAFARTARA ÇAĞRI

Vanspor FK başkanı Feyat Kıyak, Van halkına seslenerek; Cumartesi günü geçmiş yıllardan beri dostane ilişkilerimiz olan Kocaelispor ile çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Belkide tüm Türkiye’nin gözü kulağı bu karşılaşmada olacak, maçı takip etmek için değerli Kocaelispor taraftarlarını da şehrimizde misafir edeceğiz.”

Vanspor taraftarlarının en güzel şekilde ev sahipliği yapacağından şüphesinin olmadığına değinen başkan Kıyak, bu kapsamda, her iki takım içinde çok önem taşıyan bir müsabaka olsa da, sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır.  Bu duruma gölge düşürecek en ufak bir hareketin olmaması adına tüm Vanspor taraftarı da elinden gelen gayreti mutlaka gösterecektir. Ülkemizin büyük afetler yaşadığı ve toplum olarak herzamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde futbolun yeşil sahada oynandığı ve sporun barış ve kardeşlik olduğu unutulmamalıdır. Vanspor taraftarından beklentimiz, cumartesi günü Stadı doldurmaları ve takımlarını son düdük çalana kadar desteklemelidir.  Büyük Vanspor taraftarına ve Van halkına yakışan da budur. “ Dedi.

BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRDÜ

Vanspor şampiyonluk yarışındaki en önemli rakibi Kocaelispor’u Cumartesi konuk ederken Vanspor FK- Kocaelispor maçının bilet fiyatları belli oldu Vanspor zorlu karşılaşma öncesi maçın bilet fiyatlarını açıklarken taraftarın desteğini daha da arttırmak için bilet fiyatlarını düşük tutmayı tercih etti. Kale arkası 30 TL olurken, maraton tribünü ise 70 TL olarak belirlendi. VİP tribün ise koltuklar 5000 TL'den satışa çıkartıldı.

BÜYÜK MAÇA 1.LİG HAKEMİ

Şampiyonluk mücadelesi veren iki güçlü takım karşı karşıya gelirken Vanspor FK - Kocaelispor maçının hakemi Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda maç yöneten Oğuzhan Aksu maçı yönetecek. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren iki güçlü takım karşı karşıya geliyor. Şampiyonluğu etkileyecek maçta Vanspor FK - Kocaelispor karşılaşmasına MHK tarafından Mersin Bölgesi A klasman hakemi Oğuzhan Aksu atandığını açıkaldı. Oğuzhan Aksu'nun yardımcılıklarını Erkan Akbulut, Kemal Mavi ve Alirıza Altunbakır yapacak.

SÜPER LİG VE TÜRKİYE KUPASI’NDA MAÇLAR YÖNETTİ

Bu sezon toplamda 27 maçı yöneten Oğuzhan Aksu 13 maçta Spor Toto 1. Lig'de hakem olarak görev yaptı. Bu sezon 6 maçta Süper Lig'de dördüncü hakemlik yapan Aksu 1 maçta da Türkiye Kupası maçını yönetti. Ayrıca Oğuzhan Aksu'nun 1. Lig maçlarında AVAR olarak görev yaptı.

Editör: Necmettin Dursun