TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor’da son haftalarda yaşanan puan kayıpları sonrası  sular durulmuyor. Son oynanan Beyoğlu mağlubiyeti sonrası istifa sürecine giren Vanspor’da teknik direktör Ersin Aka’nın yanı sıra yönetim kurulundan 8 isim daha istifa ettiğini duyurmuştu.

Yaşanan toplu istifa sonrası bugün de Vanspor Başkan Yardımcısı Gökhan Bayramoğlu istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Yardımcısı Gökhan Bayramoğlu da istifa etti

Gökhan Bayramoğlu açıklamasında; "Bilindiği üzere Vanspor kulübünde başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yürütmekteyim. Şanlı Van sporumuza gönülden bağlanıp gönüllülük temelinde yıllarca elimden geldiğince hiç bir çıkar, menfaat gütmeden maddi manevi her alanda Vansporumu’zun destekçisi oldum. Resmi görevime başladığım süre zarfında amacım hiç bir zaman prestij kazanmak olmadı. Uzun yıllardır Türkiye’nin en büyük sendikalarından olan etkinlik-sen sendikasının yönetim kurulu üyesi ve Doğu Anadolu bölge başkanlığı görevimi yürütmekteyim. Her zaman amacım ilimizi, bölgemizi ön plana çıkaracak ses getirecek yatırımlar yapıp çalışmalar yürütmek oldu.

"Unutmamalıyız ki kişiler geçicidir baki kalan Vanspor’umuzdur"

Şanlı Vanspor kulübü büyük bir değerdir, bu zamana kadar kişilerin menfaat çıkar oyunu olmamıştır olmasına da asla müsaade etmeyiz, etmemeliyiz. Öncelik her zaman Vanspor’umuzun, kıymetli taraftar gruplarımızın ve halkımızın değerleri göz önünde tutularak hareket edilmelidir. Resmi görevim süresince her zaman bu değerleri önemseyerek hareket ettim. Unutmamalıyız ki kişiler geçicidir baki kalan Vanspor’umuzdur. Bugün itibari ile Vanspor kulüp başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Van halkının bir bireyi olarak yıllardır yaptığım gibi aynı şekilde maddi manevi her zaman şanlı Vanspor’un destekçisi olarak devam edeceğim. Siz değerli kamuoyuna sunar saygılar dilerim." ifadelerine yer verdi.

İşte daha önce Vanspor’da istifa eden isimler…

Halil Pektaş – Van Spor FK 2. Başkanı

Erol Temel – Van Spor FK Asbaşkanı

Gökhan Hanoğlu – Van Spor FK Genel Sekreteri

Uğur Tunçdemir – Van Spor FK Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi

Gürgin Kent – Van Spor FK Disiplin Kurulu Başkanı

Eşref Ünal – Van Spor FK Yönetim Kurulu Üyesi

Vedat Dursun - Van Spor FK Yönetim Kurulu Üyesi

Fehim Güney - Van Spor FK Yönetim Kurulu Üyesi

Van'ın gözde projesi hızla yükseliyor Van'ın gözde projesi hızla yükseliyor

Ersin Aka – Teknik Direktör

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ