Vanspor, Bursaspor maçında neden sahadan çekildi? İşte olayın perde arkası Vanspor, Bursaspor maçında neden sahadan çekildi? İşte olayın perde arkası

Vanspor’da şampiyonluk umutları için son 90 dakika kaldı. Beyaz Grup’ta lider Esenler Erokspor son maça Vanspor’un 2 puan önünde Serik Belediyespor deplasmanına çıkarken Vanspor ise Bursaspor’a konuk olacak. Beyaz Grup’ta lider Esenler Erokspor son maça Vanspor’un 2 puan önünde Serik Belediyespor deplasmanına çıkarken Vanspor ise Bursaspor’a konuk olacak.

VANSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN TEK SENARYO

Ligin son hafta maçında lider Esenler Erokspor ile Vanspor arasında iki puanlık fark bulunurken Vanspor’un şampiyonluğu için gerçekleşmesi gereken tek senaryo var.

İşte o senaryo;

Lider Esenler Erokspor son maça Vanspor’un 2 puan önünde Serik Belediyespor deplasmanına çıkarken Vanspor kendi maçını kazanacak, Esenler Erokspor’un Serik Belkediyespor’a yenilmesini bekleyecek.

EROKSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN SHAYA ÇIKIYOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyon bugün oynanacak maçların ardından belli olacak. Beyaz ve Kırmızı grupta şampiyonların belli olması için son 90 dakika kalırken Amedspor ile Esenler Erokspor’un alacağı beraberlik ve galibiyetlerde şampiyonluğunu ilan edecekler.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN