Önceki gün sabah saatlerinde evden çarşıya gelmek için çıkan Yunus Taymur’dan bir daha haber alamayan aile çaresiz bir şekilde çocuğunun eve dönmesini bekliyor.

Karşıyaka Mahallesi Fırat sokakta oturan Taymur ailesinin 15 yaşındaki oğlu Yunus Taymur önceki gün evden çıkarak çarşıya geldi. Çarşı merkezinde bir süre dolaştıktan sonra ailesinin telefonunu araması üzerine eve geleceğini söyledi. Gece geç saatlere kadar bekleyen aile Yunus’un telefonunu aradı ancak ulaşamadı. Bunun üzerine Karakola giderek çocuğunun kaybolduğunu bildirdi. Emniyet yetkilileri 15 yaşındaki Yunus’u aramaya başlarken ailede kendi imkanlarıyla çocuğunu aramaya başladı. Yunus’un arkadaşlarının yanında kalma ihtimali üzerine arkadaşlarının evine kadar giden aile Yunus’tan bir haber alamadı.

2 GÜNDÜR HABER ALAMIYORUZ

Çocuğunun ortadan kaybolduğunu gözyaşları içerisinde anlatan baba Cemal Taymur, “Oğlum saat 11 sıralarında evden çıktı. Çarşıya gideceğini söyledi. Biraz gecikince de telefonunu aradık. Eve geleceğini söyledi. Saatler geçti ancak oğlum eve gelmedi. Tekrar telefonunu aradık ancak ulaşamadım. Bunun üzerine gece yarısı karakola giderek durumu bildirdik. Ancak 2 gündür oğlumdan bir haber alamadık. Oğlum Cumhuriyet Lisesi lise 1 öğrencisi. Oğlum evden okula okuldan da eve gelen biri. Nerede olduğunu nasıl kaybolduğunu bilmiyorum. Oğlumu bulan veya görenlerden ricam 0507 177 44 92 numaralı telefona haber vermeleri.” Dedi. 

Editör: TE Bilisim